Size Özel Bir Balayı Tatili İçin Villa Tatili !

Balayı villasıdenildiğinde inşası veya iç mimarisiyle balayı çiftleri için hazırlanmış bir villa Dünya’nın hiçbir yerinde bulunmamaktadır. Buna karşın Kalkan’da bulunan villalar gibi, balayı çiftleri düşünülerek tatil programı hazırlanan seçenekler de bir hayli çoktur. Balayı villaları, yeni evlenen çiftlerin en özel birkaç günü veya haftası için özellikle önerilmektedir. Bu tip villalarda, çiftlerin tüm ihtiyaçları için malzemeler lüks villalara bırakılmıştır.

                Bir balayı çifti otelde geçirecekleri ilk özel tatillerinde bir çikolata, çiçek, tebrik kartı ve içecekten başka bir şey alamamaktadır. Hâlbuki ödemiş oldukları meblağ göz önünde tutulduğunda hayatlarının en güzel döneminde büyük bir ödeme yapmaktadırlar. Buna karşın bir balayı villasını tercih edenler birden fazla sebeple şanslı sayılmalıdır.

                Balayı için bir “balayı villasında tatil” düşüncesine sıcak bakanlar hem hizmet sağlayıcının kendileri için hazırlamış olduğu hediye ve tatil programından hem de tümüyle lüks bir tatil olanağından yararlanabilmektedir. Kendi verandalarında, bahçelerinde veya tümüyle kendilerine ait olan havuzlarında diledikleri gibi bir tatil yapma ayrıcalığına sahip olan çiftler, istedikleri gibi çevreyi de gezebilme şansına sahiptir. Örneğin Kalkan’da bulunan villalarda balayı tatillerini geçirenler, villa dışında Patara Antik Kenti ve Patara Plajı gibi doğal ve tarihi güzellikleri de programlarına dahil edebilmektedir. Ayrıca ister yöresel ister Dünya mutfağından eşsiz lezzetleri deneyimleyebilecekleri birçok işletme de kolayca ulaşılabilecek yerlerdedir.

Share this content:

+ There are no comments

Add yours