Neden Bivillam’ı Tercih Etmelisiniz ?

Bivillam, kiralık villa arayanlar ve tatilini ekstra lüks ve ayrıcalıklı geçirmek isteyenler için en doğru adrestir. “Bir tatil keyfi” sloganıyla yola çıkan Bivillam, farklı ihtiyaç, beklenti ve zevke dönük villaları tatilcilerin beğenisine sunmaktadır. Balayı villalarından jakuzili villalara, kış aylarına uygun inşa edilmiş villalardan kapalı havuzu olan villalara, çocuk havuzlu olanlarından deniz manzaralı olanlara kadar geniş bir yelpazede seçenek sunulmaktadır.

                Bivillam, tam olarak isteğinize uygun bir villaya ulaşabileceğiniz platformdur. Sadece villa tahsis etmekle kalmayıp araç kiralamadan günlük turlara ve hatta havalimanı transferlerine kadar konuklarının ihtiyaçlarına göre organizasyonda bilfiil ücretsiz yardım sunmaktadır. Yani Bivillam ile tatilini geçirmek isteyenler, firma sayesinde ihtiyaç duyabilecekleri her ürün ve hizmete de erişim sağlayabilmektedir.

                2003 senesinden beri kaliteden ödün vermeden ve tümüyle müşteri memnuniyeti odaklı çalışan firma, TÜRSAB üyesidir. Ayrıca A sınıfı seyahat acentasıdır. Antalya’nın Kaş ilçesinde kurulu olan firma, rakiplerinin aksine sadece villa kiralamakla yetinmeyerek, hâli hazırdaki konukları için de haftanın her günü ve günün her saati destek hizmeti sağlamaktadır.

                Bölgenin farklı yerlerinde kendilerinin inşa ettikleri villaları Bivillam markasıyla tatilcilere sunan firma, her bütçeye ve zevke göre ayrı bir villa seçeneğine sahiptir. Tatil planlarınızı yapmadan önce mutlaka Bivillam portföyünü incelemeniz, hem fiyatlar hem de olanaklar ve artılar konusunda sizi daha iyi bilgilendirecektir.

Share this content:

+ There are no comments

Add yours