Villalar da Temizlik ve Hijyen

Villalar ve mevsimlik kullanılan yerlerinin temizliği, bilinenin aksine ayrı bir zorluğa sahiptir. Düzenli yaşanılan konutlarda temizliği gerekli olan yerler belli bir süre içinde bilinebilir ve hijyen gereksinimi karşılanabilir. Öte yandan villalar, yazlıklar, dağ evleri, bungalovlar ve turistik konaklama yerlerindeki temizlik ve hijyen çalışması çok daha kapsamlıdır.

                “Bi tatil keyfi” sloganıyla yola çıktığımız bu macerada her beklentiye ve her bütçeye göre beğeninize sunduğumuz villaların temizlik ve hijyen konusundaki durumu uzmanların elindedir. Villalar, hem konuklarımız ayrıldıktan sonra hem de yeni konuklar gelmeden önce temizlenmektedir. Mevsimsel koşullar da dikkate alınarak, sivrisinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmaları da yapılmaktadır.

                Villalar, alışılagelen konutlardan çok daha büyük olduğu için temizlenmesi de güçtür. Yani standart bir evi yarım günde bitiren bir temizlik ekibinin ortalama bir villayı temizleyebilmesi için bir günden fazlasına ihtiyacı vardır. Hem gerekli temizlik donanımı ve insan sağlığını tehdit etmeyen temizlik malzemelerinin tercih edilmesi hem de alanında deneyimli ekipler sayesinde villaların temizlik işi sağlanabilmektedir. Püf noktalardan birisi de, temizlik yapılacak alanın büyük olmasından ötürü iş kazalarının ve ev eşyalarına verilebilecek zararın da göz önünde tutulmasıdır. Bu yüzden villalarda temizlik konusunda iş tecrübesi önem barındırmaktadır.

                Bünyemizde bulunan ve beğeninize sunulan villaların temizlik ve hijyen konusunda ideal seçenekler olduğunu vurgulamak isteriz. Sadece pencereler, merdivenler, tabanlar ve banyo mutfak yüzeyleri değil, aksesuarlardan koltuklara kadar temizliklerinin yapıldığını ve belli periyotlarda denetlendiğini paylaşmak isteriz. Aynı zamanda havuzlu olan villalarda havuzların da temizlendiğini ve tüm konuklarımızın sağlığına uygun şekilde ilaçlandığını söyleyebiliyoruz.

                Villa kiraya vermek görece daha kolay bir iştir. Bizim iddiamız ise, temizliğe ve hijyene karşı duyarlı olan müşterilerimiz için değil, her konuğumuz için temiz ve hijyen villalardır. Ve bu zor işin üstesinden geldiğimiz inancındayız.

Share this content:

+ There are no comments

Add yours