Ekonomik Villa

Estimated read time 2 min read

Ekonomik Villa

Tatil beldelerinde giderek rağbet görmeye başlayan villada tatil alternatifi ile özgün bir tatil sizleri bekliyor. Lüks villaların dışında bütçe dostu ekonomik villa seçeneği ile hem kalabalık arkadaş ortamları hem de aileler bir arada aynı yerde benzersiz bir tatili ev ortamında yaşayabiliyorlar.

Neden Villa Kiralamalıyım?

Villalar bulunduğu bölgeye bağlı olmakla birlikte büyük oranda yüzme havuzuna sahiptir. Dolayısıyla sabah uyandığınız andan itibaren havuzun ve güneşin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. Ekonomik villa seçeneğinde ise havuzlu villalar diğerlerine göre daha küçük ebatlarda olabilir veya havuzsuz da olabiliyorlar. Fakat her villada tam donanımlı eşyalara sahiptir dolayısıyla sadece tatil için gereken kıyafet ve eşyalarınızı bavulunuza doldurmanız yeterlidir.

Ekonomik villa, seçeneklerimiz Kaş/Kalkan bölgesinde  yer alıyor. Ayrıca sezon sonlarına ya da başlangıçlarına yakın dönemde bazı villaların indirime girmesiyle daha uygun fiyata tatilinizi yapabiliyorsunuz. Muhafazakar aileler için İslami villa ya da kalabalık aileler için çok odalı villa seçeneklerinin yer aldığı geniş bir yelpazeden dilediğinizi seçerek rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

Kiralık Villa Avantajları

Kalabalık aileler ya da arkadaş grupları otel ya da tatil köylerinde tatil yapmak istediklerinde birbirlerine yakın oda bulmaları zordur. Ayrıca kalabalık ve gürültülü bir ortama sahip olmaları da tatilde tam anlamıyla dinlenmenizi engeller.

Ekonomik villa ve diğer tüm villa seçeneklerinde hem bir arada ve ev ortamında tatil yaparsınız hem de tam anlamıyla dinlenme fırsatını bulursunuz.

Share this content:

+ There are no comments

Add yours