Kalkan Çevresinde Gezilecek Yerler

Kalkan yerli ve yabancı turistlerin gözde tatil mekanlarından biridir. Hem elit insanların tercihi olması hem de bir çok eğlence imkanı tanıması sayesinde üst düzey bir tatil deneyimi yaşayacağınız sayılı yerlerden biridir. Çeşitli kalkan kiralık villa seçeneklerinden faydalanıp tatillerini burada geçirmeye gelen tatilciler genelde memnun bir şekilde geri dönerler. Daha önce tatil tecrübesi olan kişiler bir tatil planlanırken öncesinde gezecekleri yerleri ayarlamaları gerektiğini bilirler. Çünkü sonrasında gittiğiniz yerdeki sayısız seçenek arasında kafanız karışabilir ve görmeniz gereken yerleri görmeden dönebilirsiniz. Gezilecek yerlerden önce sizlere konaklama için kalkan kiralık villa hizmetini öneriyoruz. Tatil deneyiminizi en üst seviyeye çıkarmak için bir villada konaklamak en iyi tercih olacaktır.

Kalkan bölgesinde tatil yaparken görmeniz gereken belli başlı plajlar vardır. Bunların çoğu antik çağlardan kalma, tarih kokan, huzur bulacağınız yerlerdir. Kalkan kiralık villa işlerinizi halledip yerleştikten sonra görmeniz gereken önemli yerleri sizler için sıraladık ;

-Letoon, Simena, Xanthos antik kentleri

-Mavi Mağara, Kaputaş, Fırnaz, Büyük Çakıl, Limanağzı plajları

-Kalkan civarında bulunan 5 farklı adaya yapılan tekne turuna mutlaka katılın

-Pasaport sahibiyseniz ve Yunanistan vizesi alma şansınız varsa (uzun süreli olması şart değildir) Yunanistan devletine bağlı olan Meis Adası’nı ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.

-Tekne turlarından hoşlanıyorsanız Kekova tekne turu da sizin için oldukça tatmin edici bir seçenek olacaktır.

Share this content:

+ There are no comments

Add yours