Denize Sıfır Villa

Estimated read time 2 min read

Denize Sıfır Villa

Tüm yılın yorgunluğunun ardından masmavi sularla çevrili Kaş/Kalkan  tatil beldesinde denize sıfır villaile rüya gibi bir tatil yapabilirsiniz. Kaş / Kalkan’ da yayılan onlarca farklı yerleşim yerinde bulunan tatil villalarımızla kum, deniz ve güneş üçlüsünü eviniz konforunda muhteşem bir atmosferle yaşayabilirsiniz. Her birinde ayrı bir özelik bulunan lüks villalarımızda saatlere sınırlı kalmadan tatilinizin keyfini çıkartabilirsiniz.

Denize Sıfır Villada Neden Tatil Yapmalıyım?

Denize sıfır villa seçeneklerimizin tamamında bambaşka bir güzellik barınıyor. Hem ev konforunda tatil yapabiliyor hem de aileniz ile bir arada olabiliyorsunuz. Bebekli aileler için bebek yatağından mama sandalyesine dek her türlü ihtiyacın düşünüldüğü bu tatilde size sadece gününüzü planlamak kalıyor. Çoğu villalarımız denize sıfır olmasının yanı sıra açık havuza da sahiptir. Böylelikle çocuklarınız hem denizin hem de havuzun keyfini aynı anda yaşayabilirler.

Ayrıca bebekli aileler de bebeklerinin uykuları sırasında denizin ya da havuzun serin sularında tüm yılın yorgunluğu üzerlerinden atabilir ya da uyandıktan sonra bebekleri ile havuzun tadını çıkarabilirler.

Villalarda Her Türlü Eşya Var mıdır?

Evet, kiralanan tüm denize sıfır villaalternatiflerinde ve diğer tüm villalarda beyaz eşyadan mutfak eşyasına kadar her türlü donanım mevcuttur. Bebek masası ve yatağı gibi ek isteklere göre eşyalar ise talep üzerine düzenlenmektedir.

Share this content:

+ There are no comments

Add yours