İslami Villa

İslami Villa

Tatil yapmanın bambaşka bir ayrıcalığı olan lüks villalar ile sevdiklerinizle hem benzersiz hem de unutulmaz bir tatil sizleri bekliyor. Bununla birlikte, tatilinizi gözlerden uzak ve kimsenin sizi görmeyeceği rahatlıkta geçirmek istiyorsanız İslami villa seçeneği sizin için eşsiz bir fırsat olacaktır.

İslami Villada Tatil

İslami villa, Antalya’da yer alan Kaş ve Kalkan tatil beldemizde yer alıyor. Bu villalar tamamen dışarıdan izole bir şekilde döşenmiş ve etrafı kapalı bir halde kiralanabilen villalardır. Gerek muhafazakâr kişiler gerekse de rahat bir tatil ortamı yaşamak isteyenlerin en çok tercihleri bu villalar oluyor. Diğer tüm villa tipleriyle aynı özelliğe sahip olan bu villalar eşyalı ve özel havuzlu olup haftalık olarak kiraya veriliyor. Bazı durumlarda kısa süreli de kiralanabilen villalar hakkında bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Villaların Özellikleri

Hemen her villanın kendine has bir özelliği bulunuyor. Ortak olarak tüm villalarda mutfak ekipmanları ve televizyondan bulaşık makinesine dek her türlü malzemeye sahiptirler. Farklı olarak ise açık yüzme havuzlu, jakuzili, hem açık hem kapalı yüzme havuzlu yada ısıtmalı yüzme havuzuna sahip olan villalar da bulunabiliyor. Ayrıca bölgesine ve villanın konumuna göre leb-i derya deniz manzarasına sahip İslami villa kiralayarak da unutulmaz bir tatil yapabiliyorsunuz.

Kalabalıktan uzak, sessiz ve doğayla iç içe bir tatili lüksle birleştiren villalar ile unutulmaz bir tatil sizi bekliyor.

Share this content:

+ There are no comments

Add yours