Korunaklı Villa

Estimated read time 2 min read

Şehir kalabalığından uzak tamamen izole ve sessizliğin hâkim olduğu bir tatili birbirinden farklı özelliklere sahip korunaklı villa seçenekleri ile yapmaya ne dersiniz?  Kaş / Kalkan’ da yer  alan bu villaların en büyük avantajları tamamen korunaklı olmasıdır. Böylece aileniz ya da sevdiklerinizle beraber  rahat ve gözlerden uzak bir ortamda  tatil yapma fırsatını da bulabiliyorsunuz.

Korunaklı Villaların Özellikleri

Bu tip villalar etrafında farklı villalar ya da evler olsa da dahi etrafı kapatılmış villalardır. Deniz manzarasına sahip olsalar dahi manzaranın önü kapatılmaz böylelikle deniz manzarası eşliğinde rüya gibi bir tatil yapabilirsiniz. Ayrıca bazı villalarda bulunan ısıtma özelliği sayesinde   yüzme havuzlarında sadece yazın değil kışın da tatilin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Korunaklı villa, dağ eteğinde doğayla iç içe olabildiği gibi deniz kenarında ya da merkezi bir konumda da olabiliyor. Dolayısıyla istediğiniz yerde ve zamanda tatil planınızı oluşturarak yola çıkabilir ve kendinizi rüya gibi bir tatili yaşarken bulabilirsiniz.

Korunaklı Villa Kiralarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Korunaklı villa sadece izole yerlerde değil birçok farklı lokasyonda bulunur dolayısıyla sessizlik ve çok sakin bir ortam arıyorsanız seçeneğinizin izole yerlerde olmasına dikkat etmeniz sizin yararınıza olacaktır. Ayrıca villanın tamamen çevrili ve kapalı olduğundan emin olmanız da tatilinizi huzurla yapmanızı sağlayacaktır.

Share this content:

+ There are no comments

Add yours