Size Özel Havuzlu Villanızın Terasında Kalkan Geceleri

“Deniz manzaralı villa” denildiğinde duraksayıp bir hayale mi dalıyorsunuz? Öyleyse gelin bu hayalinizi gerçeğe çevirelim… Yılın hangi mevsimi derseniz deyin, Antalya’nın en güzel turistik noktası Kalkan’da denize nazır konaklama yapabileceğiniz villalardan birisinde tatilinizi yapmaya ne dersiniz?

                Bivillam tarafından sunulan deniz manzaralı villalar, bulundukları konum sayesinde size eşsiz bir manzara sunuyor. Günün her anında; ancak özellikle de geceleyin yakamoz vaktinde muhteşem bir görsel zenginliğin ayaklarınıza gelmesine hazırsanız tatil planınızı hazırlarken bu seçeneği unutmamanızı tavsiye ederiz. Ünlü Akdeniz gecelerine bir de Kalkan’da tanıklık edip unutulmayacak bir tatil için bu özel villalardan birisini günlük, haftalık, aylık veya sezonluk kiralayabilirsiniz.

                Balayı çiftleri, aileler ve arkadaş grupları için de ideal olan ve size “Siz” olduğunuzu hatırlatacak kalitede bir tatil geçirmek istiyorsanız, Kalkan’daki villalardan birinde yerinizi ayırtabilirsiniz. Deniz manzaralı villanızda ister mangalınızı yakın isterseniz çayınızı yudumlayın. Bu arada fotoğraf makinenizi veya telefonunuzun şarjını almayı unutmayın. Kalkan gecelerinin sunduğu manzarayı ölümsüzleştirmek isteyeceğinize eminiz.

                Siz de ister bu yaz isterseniz de güz veya kış döneminde Kalkan gecelerine kucak açan ve yazın sivrisinek sorunu da bulunmayan deniz manzaralı villaların birinde gecelemek için Bivillam’ı ziyaret edin. Seyahat günlerinizi sitede girip istediğiniz özellikteki villanızı şimdiden ayırıp tatilinizin keyfini hayallerinizi süsleyecek olan Kalkan gecelerine karşı gerçekleştirin.

Share this content:

+ There are no comments

Add yours