Villa Kiralarken Nelere Dikkat Edilmeli ?

Villa kiralarken dikkat etmeniz gereken bazı ayrıntılar söz konusudur. Eğer Bivillam ile villa kiralamıyorsanız, tatilinizin kabusa dönmemesi için bilmeniz gerekenlerin en önemlilerini sizler için derledik…

                1. Fiyat

                Günlük, haftalık, aylık veya sezonluk bazda villa kiralamak isteyenler bütçelerine göre bir villa bulmakta zorluk çekebilir. Bivillam ile villa tatilini otel tatiliyle aynı ve hatta daha ucuza kapatabilirsiniz. Bivillam, kendi inşa ettikleri villaları doğrudan, yani aracısız bir şekilde konuklarına ulaştırdığı için çok daha hesaplıdır.

                2. Konum

                İnternette tesadüfi bulduğunuz villanın nerede olduğu tatil anında da, villaya gelip giderken de önem arz edecektir. Haritalarda yanlış konumlandırılan veya tümüyle izole edilen, yerleşim yerlerinden kilometrelerce uzakta bulunan bir villada kalmayı kim ister ki?

                3. Turistik Noktalar

                Bivillam tarafından sunulan villalar Antalya’nın Kaş ilçesinin Kalkan bölgesinde bulunmaktadır. Yani hem Fethiye hem de Antalya’nın birçok noktasına rahatlıkla ulaşım sağlanabilmektedir. Hemen yanı başınızdaysa Patara Ören Yeri ile Dünyaca ünlü Patara Plajı yer almaktadır.

                4. Zevkinize Göre

                Her villa her zevke göre tasarlanmamıştır. Hâlbuki tatilini villada geçirmek isteyenler özel anlar biriktirmeyi hak etmektedir. Bivillam tarafından sunulan villalar ise neredeyse kişiye özel denecek tarzda özelliklere sahiptir. Kapalı havuzdan jakuziye, çocuk havuzundan kışın konaklamaya uygunluğa kadar ince düşünülmüş ve hayata geçirilmiştir. Deniz manzarası, orman havası ve dahası da cabası…

Share this content:

+ There are no comments

Add yours