TURSAB A Sınıfı Acentası Bivillam

TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği), yurt genelinde seyahat acentalarını bünyesinde barındıran ve turizme destek olmayı kendisine bir hedef kılan meslekî birliktir. Her seyahat acentası TÜRSAB üyesi olmak zorundadır. Ayrıca her seyahat acentası, ilgili bakanlıktan bir İşletme Belgesi de almak durumundadır. Bu ikisi, firmaların yasal olduğunu ve vergilerini ödeyip denetlendiğini gösteren resmî birer kanıt niteliği taşımaktadır.

                Bivillam da TÜRSAB acentası olarak hizmet veren bir markadır. Kaş’ın batısında doğayla iç içe, neredeyse tümü deniz manzaralı villaları tatilcilerin beğenisine sunan Bivillam, her bütçeye ve tercihe göre seçeneklere sahiptir.

                TÜRSAB acentası olan Bivillam ile günlük, haftalık veya aylık olarak kiralayacağınız villa için fatura alabilir ve gerekli durumlarda gider olarak gösterebilirsiniz. Kurumsal bir firma olan Bivillam, müşterilerine 2000’li yıllardan beri aralıksız hizmet vermektedir. Ayrıca villa kiralayan müşterilerine harici olarak transfer ve oto kiralama gibi hizmetlerde de destek olmaktadır.

                TÜRSAB acentasıBivillam, iyi bir tatili hak ettiğini düşünen herkes için ideal bir markadır. Siz de ister balayı tatiliniz için ister ailenizle rahat, konforlu ve lüks bir tatil için isterseniz de arkadaş grubunuzla doyasıya eğleneceğiniz bir tatil için Bivillam’a göz atmak isteyebilirsiniz. Yapmanız gereken firmanın internet sitesinde zevkinize ve bütçenize en uygun olan seçeneği bulup hemen rezervasyon yapmak. Ayrıca belirtelim, Bivillam’da sunulan villaların neredeyse tüm yaz – kış konaklamaları için uygun…

Share this content:

+ There are no comments

Add yours