İSLAMLAR KÖYÜ

Akdeniz’in en güzel coğrafyalarından biri olan İslamlar Köyü, oksijene doyacağınız ve benzersiz anılar yaşayacağınız bir tatil için sizi bekliyor. Yemyeşil bir orman içerisinde, tamamen doğa manzarasında ve kuş sesleri eşliğinde bir tatil yapmak istiyorsanız, İslamlar Köyü tam aradığınız yer.

Tamamen doğa içerisinde olması, pek çok plaja kolay şekilde ulaşabileceğiniz konumu ve hepsinden öte, büyük oteller yerine, tamamen size ait bir villada tatil sunması sayesinde, İslamlar Köyü’nde tam anlamıyla muhteşem bir tatil yapabilirsiniz.

İslamlar Köyü’nde Ne Yer Ne İçerim?

İslamlar Köyü, doğa içerisinde olsa da medeniyetin tam ortasında sayılabilecek bir belde. Özellikle son yıllarda artan turist popülasyonu sayesinde ilgi çeken beldede yemek yiyebileceğiniz çok fazla lokanta bulunuyor. İslamlar Köyü’nde kiralık villa tatili yapıyorsanız, villanızın size özel mutfağında köy pazarından alacağınız taptaze ürünler ile muhteşem yemekler hazırlayabilirsiniz. Eğer dışarıdan yemek istiyorsanız, yörenin peynirleri ve otları ile hazırlanmış, farklı çeşitlerdeki gözlemeleri mutlaka tatmalısınız

İslamlar Köyü’nün Doğası

Öyle bir yer düşünün ki, tatiliniz sırasında sizi yalnızca kuş sesleri rahatsız edecek. Geceleri çıt çıkmayan bir orman içerisinde, çeşitli canlıların şarkısını dinleyip, ruhunuzun her zerresini dinlendirebileceğiniz bir yer… İşte İslamlar Köyü’nün doğası tam olarak bunu sağlıyor.

İslamlar Köyü’nde Muhafazakar Aile Tatili

Nerede olursanız olun, tatilin en büyük amacı size huzur vermesidir. Gereksiz stresten, istenmeyen ve rahatsız edici bakışlardan uzakta bir tatil arıyorsanız, İslamlar Köyü’nde özel havuzlu bir villa kiralamak sizin için en doğru tercih olacaktır.

DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN

Share this content:

+ There are no comments

Add yours