ISITMALI HAVUZLU VİLLALAR

Size özel, ısıtmalı havuzunuza serinletici bir dalışa ne dersiniz?

Isıtmalı Havuzlu Kiralık Villalarımızda ki havuzlar, suyu 3 ° C ila 5 ° C daha sıcak hale getiren bir özel bir su pompası ile donatılmıştır. En yoğun yaz aylarında sıcak hava nedeniyle havuz ısıtması kapatılır. Umarız su zaten yeterince sıcak olacak!

Bivillam’da  tüm villalarımız özel yüzme havuzuna sahiptir. Bunların bazıları su sıcaklığının daha serin olduğu mevsim tatillerinde onları özellikle çekici bir seçenek haline getiren havuz ısıtıcısının cazibesine sahiptir.

Kalkan’daki en lüks Isıtmalı Havuzlu Kiralık Villalardan birinde konaklayın ve tatil hayalinizi gerçekleştirin. Villalarımız benzersiz, şık ve seçkindir.

Bivillam,, Kalkan’da ısıtmalı havuzlu mükemmel villalar kiralama imkanı sunmaktadır. Unutulmaz bir tatil için en iyi villalar! Kişisel fiyat teklifi için mutlaka bizimle iletişime geçin.

Yüzmek sadece bir yaz etkinliği olmak zorunda değildir.  Isıtmalı bir yüzme havuzuna sahip özel bir villa kiralarsanız, bütün bir yıl rahatlıkla yüzebilirsiniz.

Aradığınız Isıtmalı Havuzlu Kiralık Villayı bulmak için lütfen web sitemizi araştırın. Konaklama seçiminde herhangi bir yardıma ihtiyacınız varsa veya son dakika tekliflerimiz hakkında bilgi almak isterseniz lütfen bizi arayın.

Isıtmalı Havuzlu Villalarımız için lütfen tıklayın

Share this content:

+ There are no comments

Add yours