KALKAN’DA AKTİVİTE

Kallkan tatilinizde farklı aktiviteler yapmak istemeniz durumunda Günlük Tekne Turları, Yakamoz Tekne Turları, Jip Safari Turları, Saklıkent Kanyon Turları, Meis Adası Turları, At Biniciliği, Scuba Diving Su Altı Sporları sizlere sunacağımız öneriler arasında yer almaktadır.

Kalkan’da farklı damak zevklerine hitap eden dünyanın bir çok mutfağından değişik lezzetler sunan, her biri birbirinden farklı manzarlar eşliğinde hizmet veren 200’ün üzerinde restauranttan bütçenize ve zevkinize göre günün her öğününde faydalanabilirsiniz. Kalkan bütün doğal ve tarihsel güzelliklerinin dışında restaurantları ile ün kazanmış bir turizm bölgesidir. Özellikle her biri ayrı bir manzaraya sahip olan teras restaurantlardan birisinde romantik bir akşam yemeğini tavsiye etmektediyiz. Eminiz ki çok memnun kalacaksınız.

Kalkan’da kaldığınız her gün villanızın havuzundan yıldızları izlemenizi tavsiye ederiz. Yunan Mitolojisinde Dünyanın Yıldızlara En yakın olduğu yer olarak adlandıran Kalkan’da bu güzel tecrübeyi edinmenizi isteriz.

Share this content:

+ There are no comments

Add yours