Kalkan Hakkında Genel Bilgiler

K

Sana iyi bir haberimiz var! Yunan adalarına kadar gitmene gerek kalmadı.Türkiye’nin saklı cennet  köşesi Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı beldesi Kalkan, sana mavi ve beyazın mükemmel uyumunu ve daha fazlasını sunuyor.

Kalkan Nerede ?

Kalkan, Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı bir beldedir. Antalya’nın batısında yer alan Kalkan’ın tam karşısında Yunanistan’ın Meis Adası yer almaktadır. Fethiye ile Antalya arasında yer alan Kalkan,

  • Kaş’a 27 km,
  • Fethiye’ye 80 km,
  • Antalya’ya 210 km
  • Muğla’ya 190 km

mesafede yer almaktadır.

Kalkan’da Ulaşım, Kalkan’a nasıl gidilir?

Kalkan’a ulaşım seçenekleri çok fazla! Toplu taşıma, özel araç, taksi veya havaalanı transfer yaparak Kalkan’aulaşmak mümkün ve de çok kolay. Kalkan’a Kaş’tan kalkan otobüs veya minibüslerle ulaşabilirsin. Uçak ile geliyorsan Dalaman yada Antalya havalimanından Kaş’a kalkan otobüsler, alan transfer yada taksi ile önce Kaş’a gelip daha sonra Kaş’tan Kalkan’a geçebilirsin.

Diğer yandan özel aracınla ile ulaşmak istersen Kalkan,

  • İstanbul‘a 840 km-9,5 saat
  • Ankara‘ya 660 km-8 saat
  • İzmir’e ise 410 km uzaklıkta yer alıyor.

Kalkan’da Nerede Kalınır? Kalkan’da Konaklama Seçenekleri

Kalkan’ın Türkiye’nin cennet  kıyılarından biri olması ile Kalkan’da konaklama seçeneklerinide güzel kılıyor. Otel, pansiyon, kamp ve villa kiralama gibi bir çok seçeneğinin olduğu Kalkan’da yükselen son trend ise villa kiralamak.Bivillam olarak geniş bir villa kategori yelpazesinde  müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Gibi birçok villa kategorisinde hizmet vermekteyiz. Detaylı bilgi sahibi olmak için kategorilerin üzerine tıklayabilir veya web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Share this content:

1 Comment

Add yours

+ Leave a Comment